Access Bars

In mijn praktijk geef ik naast, of als aanvulling op, de homeopathische behandeling ook Access Bars behandelingen

Wat is Access Bars?
Access Bars is een mooie methode om te helpen ontspannen en geeft meer rust en ruimte in hoofd en lijf. Tijdens en direct na de behandeling ervaar je een ontspannen gevoel en dit kan dagen aanhouden. Daarnaast geeft de behandeling je vaak meer energie, je voelt je fit en uitgerust. Ook slapen veel mensen beter na 1 of meerdere behandelingen.
Access Bars is geschikt voor volwassenen én kinderen. Een behandeling bij volwassenen duurt ongeveer 50-60 minuten, bij kinderen 15-30 minuten, afhankelijk van de leeftijd en aard van het kind.
Tijdens een Bars sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Je hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende energiepunten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie en kunnen je in het dagelijks leven flink in de weg zitten! Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen ze hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen.
Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, alle aandacht is gericht op het aanraken van de energiepunten en het creëren van een ontspannen sfeer.

Wat voel je tijdens een Access Bars behandeling?
Dit kan voor iedereen anders zijn. De een zal zich sneller ontspannen dan de ander. Maar vrijwel iedereen wordt na een tijdje rustig en loom en het komt vaak voor dat mensen in een (lichte) slaap vallen. Na de behandeling gaan we nog even rustig napraten onder het genot van een kop thee en een gezonde lekkernij.

Hieronder beschrijven twee cliënten hun ervaringen met Access Bars:

Een moment voor jezelf…
Helemaal voor jou alleen..
Niks moeten of geven..
Alleen maar ontspannen en ontvangen..
Zo ervaar ik de Access Bars behandelingen.

Ik ben een aantal keren bij Aly geweest, zij geeft je een prettig gevoel waardoor je je gemakkelijk kunt ontspannen en overgeven aan de behandeling.
Tijdens de behandelingen ervaarde ik dat ik op een ander bewustzijnsniveau kwam, ergens tussen waak- en slaapritme lijkt het. Net of maakte ik een soort reis.
Na de behandelingen voelde ik mij heerlijk ontspannen, was mijn hoofd rustiger en lichter qua gedachtegang en voelde ik me blij en energieker. Ook sliep ik die nachten heerlijk en werd ik uitgerust wakker. Een aanrader voor iedereen!

 Jacqueline
……………………………………………………………..

Ik was gewoon heel erg nieuwsgierig naar Access Bars, had er hele goede verhalen over gehoord.
Allereerst was het een oase van rust bij Aly. 
Een totale ontspanning die je jezelf echt eens moet gunnen. Heel bijzonder om het mee te maken, alleen dat al.
En in mijn dagelijks leven heb ik het gevoel dat ik lekkerder in mijn vel zit, ik kan het niet precies omschrijven. Ik neem weer stappen, ik zie ook welke stappen ik wil nemen. Echt fijn!

Margriet
………………………………………………………………….

In onderstaand filmpje krijg je een mooie uitleg van Access Bars in de praktijk:

Klik hier: Access Bars

Nieuwsgierig? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.